Flavius Stoican anunță schimbări majore la FC Botoșani: `De mâine încolo vom trece la treabă`

FC Botoșani a pierdut în deplasare cu FCSB, scor 0-1, dar echipa a avut o evoluție convingătoare în fața vicecampioanei.

Flavius Stoican, antrenorul moldovenilor, a vorbit la finalul partidei despre situația actuală a echipei.

FC Botoșani anunță schimbări majore în lot

Stoican și-a lăudat elevii la finalul partidei pierdute, 1-0 cu FCSB și a anunțat că de astăzi se va apuca să lucreze pentru îmbunătățirea lotului:

„Un meci bun pentru privitori, dar pentru noi a fost dezamăgitor. Am avut și noi momentele noastre bune, ne-am creat ocazii. Ce pot spune e că trebuie să fim mult mai concentrați în fața porții. A fost acea fază cu Zabou, care dacă era mai atent putea să marcheze un gol. Pe faza defensivă am avut un joc bun, nu au avut multe ocazii cei de la FCSB.

Păcat că am luat acel gol. Ei au avut acest jucător Coman, care atunci când a intrat și-a făcut simțită prezența pe teren. A avut o execuție frumoasă. Sunt jucători cu calitate, dar astăzi au simțit și ei pe pielea lor că a fost un meci greu. Poate va veni și șansa noastră și vom reuși să câștigăm împotriva FCSB-ului. Cred că meritam mult mai mult.

O să arătam mult mai bine de la anul. Avem în minte câțiva jucători. De mâine încolo vom trece la treabă. (n.r. despre transferul lui Boli la FCSB) Este jucătorul nostru, un caracter deosebit. Până la momentul acesta nu există nimic oficial”, a spus Stoican.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed