De ce i-a fost greu lui Pintilii să-i capaciteze pe jucătorii FCSB-ului cu Botoșani: `Am fost și eu jucător, oricât ar încerca să țipe antrenorul, nu-ți mai stă gândul!`

FCSB a câștigat la limită, dar a câștigat cu Botoșani, și are parte de sărbători tihnite pe locul al treilea. Cel puțin Mihai Pintilii, antrenorul de facto al FCSB-ului, a fost mulțumit. Pintilii a mărturisit că i-a fost greu să-și capaciteze jucătorii, care erau deja cu gândul la vacanță, după o jumătate de an de foc.

”Am luat cele trei puncte, erau cele mai importante. Suntem mulțumiți, nu mai contează jocul. Mă așteptam ca băieții să fie cu gândul la vacanță. Am fost și eu jucător, ultima etapă, oricât ar încerca antrenorul să țipe, să-ți spună, nu-ți mai stă gândul. E greu, e foarte greu, crede-mă.

Nu s-a întâmplat nimic (n.r.- cu Cordea). Nicio accidentare. David Miculescu a avut ceva, dar a spus târziu. E o schimbare logică, a intrat Rusu foarte bine, mă bucur pentru el. N-ai cum să intri în vestiar să-i anunți acum că pleacă. Compagno e accidentat, stăteam doar în Omrani, a trebuit să-l chemăm pe Rusu, care a intrat foarte bine.

Mai avem timp, depinde de conducere ce jucători vrea să aducă. Nu (n.r.- dacă a propus vreun jucător la FCSB) și nici nu am dat nume care să plece. Deocamdată nu m-am gândit la asta, să fac și pe impresarul, să aduc jucători la echipă. O să vorbesc cu MM, cu conducerea și vom vedea.

E foarte greu (n.r.- să fii căpitan la FCSB), trebuie să fii un exemplu. În timpul jocului, trebuie să dai tot, dacă ești căpitan, de la tine pleacă tot. Au fost foarte mulți, ba Cordea, Olaru, Tavi, Coman. Nu mă așteptam să avem atâtea victorii și să terminăm pe podium. Aveam 21 de puncte sau ceva de genul. Nu te așteptai să ai 6 victorii cu echipe bune, dar e meritul băieților”, a spus Pintilii.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Nu prea ești în temă dar tu nu ai sărbători când ai meci de jucat că nici patronul nu te sare că e el în vacanță in ziua aia sau in luna respectiva! Daca o ți pe asta n-o sa ajungi antrenor! O sa fi un veșnic delegat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed