Probleme mari pentru David Popovici! Informaţii de ultimă oră. Românul nu se poate întoarce acasă.

Probleme mari pentru David Popovici! Informaţii de ultimă oră despre înotător. Românul nu se poate întoarce acasă. S-a aflat de ce este blocat la Melbourne, în Australia. A păţit la fel ca la plecarea la Antipozi.

David Popovici a scris istorie în Australia, la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt. A luat o medalie de argint.

Probleme mari pentru David Popovici!

Problemele au apărut abia acum pentru David Popovici. După ce a întârziat la sosirea la Melbourne, acelaşi lucru se întâmplă şi acum, la întoarcerea acasă. Românul este blocat pe aeroport. Sunt aceleaşi dificultăţi pe care le-a întâmpinat şi la plecarea din România, înaintea începutului competiţiei.

Cursa din Dubai cu care David Popovici trebuia să revină în România va avea întârziere. Popovici, împreună cu staff-ul său, încearcă să găsească soluţii pentru găsi o cale de a reveni cât mai rapid în România, conform as.ro.

“Avionul care aduce delegația României de la CM de înot în bazin scurt din Australia va avea o întârziere de 45 de minute. Deci va ajunge la ora 23.15“, a anunţat şi Federaţia Română de Nataţie.

Sportivul a încheiat în Australia un an foarte bun. În 2022 a cucerit 14 medalii la competiţiile la care a participat. Mai mult, sportivul român a doborât recordul mondial la proba de 100 de metri liber.

David Popovici a intrat în vacanţă, după participarea la Campionatele Mondial în bazin scurt, de la Melbourne. Înotătorul român a cucerit o medalie la competiţia din Australia, argintul în proba de 200 de metri liber.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed