Macron, da, Fernandez, nu! De ce s-a temut președintele Argentinei să vină la finală?

Emmanuel Macron, președintele Franței, nu doar că va fi prezent la marea finală, dar este în Qatar încă de la semifinala cu Maroc. Macron și-a păstrat obiceiul care le-a adus noroc „cocoșilor” în Rusia și a ajuns la Cupa Mondială înainte de ultimul act.

Iar dacă în Rusia, Macron a făcut senzație la braț cu Kolinda Grabar Kitarovic, pe atunci președinte al Croației, în Qatar, nu se va întâlni cu omologul său argentinian.

Alberto Fernandez, președintele Argentinei, nu vine la marea finală ca să nu le poarte ghinion lui Messi și compania.

„Ca milioane de compatrioți, mă voi bucura de finala Campionatului Mondial de acasă. Voi trăi acest moment fantastic ca până acum, alături de familia mea.

Pe teren vor fi cei mai buni, iar în tribune va fi o galerie impresionantă. În plus, superstițiile sunt superstiții”, a scris Alberto Fernandez pe Twitter, care ar fi un fel de „mufa” pentru selecționata albi-celeste.

În Argentina, termenul „mufa” înseamnă ghinion și este folosit și către persoanele care poartă ghinion. Iar în contextul Campionatului Mondial, termenul este folosit în cazul celor care poartă ghinion naționalei lui Lionel Scaloni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed