KNOLL DOLL! Ivana Knoll se pregătește de finala mică la plajă! Miss Croația, reacție fabuloasă când a văzut câți fani are pe Instagram: `Aproape cât populația țării mele!`

Croația – Maroc sau finala pe care n-ar fi vrut să o joace niciuna dintre echipe are miză totuși și pe gazon, dar mai ales în tribune. Mareea marocană a făcut senzațe pe toate stadioanele în Qatar, iar de partea cealaltă, Ivana Knoll nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Ivana Knoll. Foto. Instagram

Va fi, cu siguranță, una dintre figurile populare propuse de actuala ediție a Cupei Mondiale. Miss Croația e vedetă de prim rang, după ce a șocat lumea arabă cu ținutele la limita îndrăznelii afișate în tribună. Cu siguranță și-a ales out-fit-ul perfect și pentru astăzi după amiază.

Fanii croați și nu numai au fost dezamăgiți că echipa lor nu a mers în finala mare. Mai ales că a circulat un zvon care le-a aprins rău de tot imaginația: Ivana s-ar fi dezbrăcat în cazul în care Modric și compania ar fi ajuns în ultimul act.

„Steagul se dă jos”, ar fi spus Ivana, după unii, dar se pare că nu a fost așa, pentru că apetisanta brunetă a dezmințit: „Nu voi face așa ceva, e o știre falsă”. Dar a postat în continuare imagini hot, la limita legii în Qatar, de pe plajă, relaxându-se după semifinala cu Argentina.

De asemenea, Ivana e în culmea extazului. Popularitatea ei pe rețelele de socializare a explodat: a strâns deja 3 milioane de urmăritori. ”Wow, guys! 3 milioane, aproape cât populația țării mele! Vă mulțumesc, vă iubesc!”, a postat recent croata.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed