Avea dreptate Mitică Dragomir! Becali a avut profit și anul trecut, e cel mai bogat patron din Liga I

E oficial! Analiștii de profil au făcut calculul și le-a ieșit clar! Gigi Becali, patronul FCSB-ului, este unul dintre cei mai bogați români. Mai exact a prins Top 2O al revistei Capital, unde ocupă poziția 18 în clasamentul general, cu o avere estimată între 325 și 425 de milioane de euro.

De asemenea, conform celebrei publicații, la o simplă analiză se observă că Becali este cel mai cotat patron din fotbalul românesc. Astfel, milionarul din Pipera este într-adevăr cel mai bogat finanțator din Liga I.

Recent, Dumitru Dragomir susținea că Gigi Becali ar avea o avere mult mai mare decât apare în calculele specialiștilor. „După părerea mea, Gigi Becali are cel puțin pământuri de un miliard jumate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nu știu dacă am eu dreptul să spun… Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața.

Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta nu o știe nimeni! Nici nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama. Pământul lui Gigi dacă costa acum 300 de euro metrul, sub 250 nu se vinde… În 2-3 ani, se vinde cu 800. După părerea mea, are peste două miliarde. Convingerea mea este că dacă trăiește cinci mii de ani nu poate să rămână fără bani”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Cu mult, foarte mult, în spatele latifundiarului din Pipera vine unul dintre investitorii Rapidului. Dan Șucu, patronul Mobexpert și unul dintre finanțatorii clubului Rapid, a prins și el top 1oo. Este pe locul 56. Cu o valoare estimată la 135-145 milioane de euro, Șucu câștigă din mobilă, presă și fotbal.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed