Surpriză totală. Care au fost cei mai căutați sportivi pe Google în 2022

Poate spre surprinderea multora, în 2022, în Top 10 al celor mai căutați sportivi pe Google se află un singur fotbalist, iar acesta nu datorită performanțelor sale.

Jucătorii de tenis par să stârnească interesul internauților. Astfel pe primele trei locuri sunt Novak Djokovic, Rafael Nadal și Serena Williams.

Sârbul a fost implicat într-un scandal uriaș după ce nu i s-a permis să joace la Australian Open pentru că nu a fost vaccinat, așa că toți au fost curioși să vadă ce va face în 2022. Fostul lider ATP a câștigat cinci titluri în acest sezon. Dintre acestea unul de Grand Slam la Wimbledon și unul la Turneul Campionilor.

Pe locul doi s-a instalat Rafael Nadal. Spaniolul a câștigat patru turnee, dintre care două de Grand Slam, Australian Open și Roland Garros.

Serena Williams, locul 3 în topul celor mai căutați sportivi

Serena Williams ocupa ultima treaptă a podiumului, potrivit Give Me Sport. Americanca a atras atenția după ce și-a anunțat retragerea. Ultimul turneu jucat a fost cel de la US Open, iar toți ochii au fost pe ea.

Singurul fotbalist care a prins TOP 10 este Gerard Pique. Nu datorită performanțelor sale, ci datorită scandalului în care a fost implicat. Toți au vrut să afle amănunte despre despărțirea spaniolului de Shakira. Artista a făcut un adevărat scandal după ce iubitul ei a fost surprins alături de o domnișoară.

Pe ultimul loc în acest top se regăsește Carlos Alcaraz, tânărul jucător de tenis care a reușit să câștige US Open.

Top 10 cei mai căutați sportivi pe Google în 2022

Novak Djokovic
Rafael Nadal
Serena Williams
Manti Te’o
Shaun White
Yuzuru Hanyu
Brittney Gryner
Gerard Pique
Cain Velazquez
Carlos Alcaraz

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed