S-a aflat cine îi ia locul lui Mirel Radoi la CSU Craiova! S-a dat singur de gol: ‘Sunt mai oltean decât toți oltenii care au trecut pe acolo’

Mirel Rădoi a demisionat de la CSU Craiova după eșecul din Cupa României în fața lui FC Argeș, scor 2-1.

Se pare că, Mihai Rotaru, patronul lui CSU Craiova, îți dorește să îl aducă la echipă pe Eugen Neagoe.

Cine vine în locul lui Mirel Rădoi

Eugen Neagoe a dat de înțeles că este tentat să meargă la CSU Craiova mai ales că are un trecut de ”oltean”.

„Nu mi-a plăcut nimic în această seară. Suporterii au fost lângă noi, chiar dacă mă așteptam să fie mai mulți. Din păcate nu am reușit să obținem victoria, era exact așa cum m-am așteptat, un teren de luptă. O rușine de gazon, noi vrem să intram în Schengen și noi venim înainte de meci și aruncăm gazon tuns ca să arate verde, este jenant.

Este o minciună, noi ne-am antrenat doar de 5 ori aici, nu a intrat nimeni pe teren. Uitați-vă, oraș superb, de 5 stele, și teren de lupte în noroi. Este ceva unicat, am jucat și eu fotbal, dar nu putem să jucăm pe un asemenea teren. Nu am mai pomenit să se arunce înainte de meci gazon pe teren, efectiv aruncat pe linia de 16. Atunci ne mirăm de ce nu suntem la Campionatul Mondial și European.

Sunt foarte supărat că nu am reușit să câștigăm. Chiar dacă mi-am dorit din tot sufletul să câștigăm, am avut oportunități, dar am dominat jocul. Nu am reușit să marcăm, băieții merită felicitați pentru efortul pe care l-au depus pe noroiul ăsta.

Cei de la Arad au jucat pe un teren foarte bun la Mioveni, dar noi, în urmă cu 3 zile, tot aici am jucat. Băieții au luptat, dar dacă nu poți să joci fotbal.

Sunt foarte sincer, sunt mai oltean decât toți oltenii care au trecut pe acolo. Nu pot să vorbesc deocamdată, este un club la care am debutat, am jucat 200 de jocuri în Liga 1, este un club special. Nu pot să vorbesc de Universitatea Craiova, vorbesc doar de prezent, Universitatea Cluj, vreau să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Eugen Neagoe.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed