Gigi Becali este pregătit să dea un nou tun. Negocieri aprinse pentru mijlocașul celor de la FCSB

Gigi Becali este gata să încheie o nouă afacere. În aceste zile a reluat discuțiile cu Trabzonspor, campioana din Turcia, pentru Adrian Șut.

Inițial, șeful celor de la FCSB ar fi vrut trei milioane de euro pentru mijlocașul luat de la Academica Clinceni, dar turcii au considerat suma mult prea mare fiind dispuși să plătească două milioane de euro.

Pentru că antrenorul lui Trabzonspor a insistat să-l aibă în lot pe jucătorul de 23 de ani, șefii clubului au hotărât să reia negocierile. Anunțul a fost făcut de jurnaliștii de la site-ului 61trabzonhaber.com.

Adrian Şut a venit la FCSB în 2019, de la Academica Clinceni. A jucat 68 de meciuri și a dat cinci goluri şi două pase de gol în toate competiţiile. Fotbalistul este cotat la 900.000 de euro potrivit celor de la transfermarkt.com.

Ce a spus Becali despre transferul lui Adrian Şut

Omul de afaceri a fost cel care a anunțat că nu a ajuns la nicio înțelegere cu Trabzonspor pentru Șut.

„Nu ne-am înţeles. Ei au venit cu o ofertă de două milioane de euro. Eu fără trei milioane nu îl dau. Mi-au spus că cel care l-a urmărit pe Şut e cel mai mare specialist. El îşi face treaba, ţac-pac, ţac-pac, o ia, o dă, cum îmi place mie”, a spus Gigi Becali, potrivit AS.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed