Momente fabuloase cu Cosmin Olăroiu. Cu leul în lesă la plimbare. Imaginile au devenit rapid virale

Cosmin Olăroiu a făcut senzație în Dubai, acolo unde își petrece concediul. Fotbalul din Emirate e în pauză, așa că antrenorul român profită din plin de timpul liber.

Acesta a fost surprins în ipostaze inedite, imaginile devenind rapid virale. Olăroiu a vizitat în Albuqaish o grădină zoologică extrem de cunoscută, unde merg toate personalitățile. Vizitatorii au ocazia să petreacă momente speciale în compania animalelor exotice.

Cosmin Olăroiu a fost filmat în timp ce se plimba cu un leu în lesă și a acceptat să țină pe umeri un anaconda. Imaginile au fost postate chiar de român pe Instagram.

Cosmin Olăroiu cu ochii pe Cupa Mondială

Olăroiu o antrenează în prezent pe Sharjah FC în UAE Pro League, echipă aflată pe locul 4 după 10 etape. Cum în acest moment este vacanță, românul este cu ochii pe Campionatul Mondial.

„Sper să fie un Mondial la înălțimea așteptărilor. S-a investit foarte mult și condițiile create sunt fantastice. E pentru prima oară când se organizează într-o țară arabă, iar acest aspect este foarte important. Eu văd și Anglia acolo sus, deși nu au un joc foarte bun. Încă nu cred că s-au găsit ca să aibă un joc colectiv puternic. Totuși, au jucători importanți.

Calitatea individuală e foarte ridicată și poate rezolva partidele. Sper ca naționala Croației să fie iar o surpriză. Sunt prieten cu antrenorul lor (n.r. – Zlatko Dalic). E o competiție în care contează enorm mentalul. Fiind echipe echilibrate din punct de vedere valoric, orice amănunt contează”, a spus Olăroiu, conform Playsport

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed