Simona Halep primeşte un ajutor nesperat! Decizia luată în plin scandal de dopaj. Totul a devenit public / Video

Simona Halep primeşte un ajutor nesperat! Decizia luată în plin scandal de dopaj. Totul a devenit public, iar românca nu poate avea decât motive de satisfacţie. Mulţi bani sunt în joc în acest moment.

Simona Halep a fost depistată pozitivă la controlul antidoping după primul tur de la US Open. A fost suspendată provizoriu şi acum îşi aşteaptă pedeapsa.

Simona Halep primeşte un ajutor nesperat!

În plin scandal de dopaj, Simona Halep primeşte un ajutor absolut nesperat. Românca a primit un mesaj de la unul dintre sponsorii ei. Compania anunță că va rămâne alături de ea după scandalul de dopaj.

Compania de bricolaj a realizat un filmuleț de susținere pentru Simona. „Suntem alături de Simona Halep și la bine și la greu!”, este mesajul clipului.

Deși a fost suspendată provizoriu pentru dopaj, Simona Halep este susținută de un sponsor important. „Să fii lângă cineva când are succes e simplu! Să fii acolo când dă de greu e cu adevărat important. Suntem alături de Simona și la bine și la greu. La fel de dedicați!”, au transmis cei de la Dedeman.

Simona Halep apare și într-o nouă reclamă a companiei de bricolaj. Mesajul poate fi interpretat și ca o dorință a sportivei de a merge mai departe, în ciuda necazurilor din ultimul timp.

Doar doi dintre sponsorii Simonei s-au solidarizat cu ea până acum. Compania de bricolaj şi o bancă din România.

Firme cunoscute la nivel internațional precum Nike, Wilson sau Hublot, cu care Halep are de asemenea contracte de imagine, nu au reacționat în niciun fel după ce constănțeanca a picat testul anti-doping de la US Open.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed