Angel di Maria a recunoscut: a rupt scrisoarea de la Real Madrid! Clubul îi cerea să nu joace finala Cupei Mondiale.

Angel Di Maria a evoluat pe ”Santiago Bernabeu” timp de 4 sezoane. Până când a aflat că după cel mai bun an – 2013-2014 -, los blancos vor să îi facă vânt.

E drept că fotbalistul și clubul nu picau la pace la negocieri, deoarece Di Maria ar fi cerut salariu mai mare. Iar Realul avea de gând să-l vândă, în condițiile în care destule echipe erau interesate de argentinian, care era la Cupa Mondială, cu naționala.

Și, ca nu cumva să se accidenteze și să rămână cu ”marfa pe stoc”, șefii madrilenilor i-au trimis o scrisoare, prin care îi cereau să nu joace finala Cupei Mondiale.

„Singurii care știm adevărul sunt eu, doctorul și antrenorul de atunci, Sabella. Am avut o problemă musculară la partida cu Belgia, din sferturi, și nu am jucat în semifinale. Știam că Real Madrid a trimis acea scrisoare, dar nu mi-a păsat și am rupt-o. Chiar dacă mi se termina cariera, trebuia să fac tot posibilul să joc.

Eram cam la 90 la sută din potențial, încă aveam dureri. M-am dus înainte de meci și am discutat cu Sabella. Am plâns și i-am zis că nu sunt sută la sută, dar vreau să joc.

El a căutat ce e mai bun pentru echipă și a jucat cu Enzo Perez în locul meu. Voiam să fac injecții, să încerc, dar asta a fost decizia lui”, a spus Angel Di Maria, pentru Goal.

Totuși, Angel Di Maria nu a prins niciun minut în finala Cupei Mondiale din 2014. Germania a învins Argentina cu 1-0, după prelungiri, grație reușitei lui Mario Gotze.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed