Mesaj de la Boris Johnson pentru colegii lui Ianis Hagi! Ce i-a transmis premierul Marii Britanii lui Rangers în ziua finalei

Cunoscut drept un fan al lui Glasgow Rangers, primul ministru al Marii Britanii Boris Johnson a ținut să le ureze colegilor lui Ianis Hagi înainte de finala cu Eintracht de pe ”Ramon Sanchez Pizjuan”.

Premierul a urcat pe Twitter un mesaj video din care rangersreview.com a redat următoarele idei. Boris Johnson a spus așa: ”Vreau să-i urez lui Rangers cel mai mare noroc diseară în finala Europe League. S-au întâmplat multe la club de când n-ați mai avut un meci ca acesta de așteptat. Este o răsplată fantastică pentru acești fani dedicați la bine și la greu…

Și este întotdeauna grozav pentru sportul din Regatul Unit și pentru întreg Regatul să vedem cum marile noastre echipe fac performanță la cel mai înalt nivel. Așadar, orice se va întâmpla pe gazon, n-aș putea fi mai fericit decât să văd steagul vostru cum flutură în Spania. Și știu că ne veți face mândri pe toți. Mult noroc!”, le-a transmis Boris Johnson jucătorilor lui Rangers.

Gică Hagi vede meciul cu Ianis, la Sevilla

Așa cum am anunțat încă de ieri, deși a făcut deplasarea cu echipa, Ianis Hagi n-a fost inclus în lotul pentru finală. Și era și firesc ca Giovanni Van Bronckhorst să pună pe listă fotbaliștii apți sută la sută din punct de vedere medical.

Deși refăcut în timp record după accidentare, Ianis Hagi nu este încă recuperat total. Așa că le va face galerie colegilor în tribună. Și nu va singur, ci împreună cu tatăl lui. Gică Hagi a ajuns și el astăzi în Spania, pentru meciul care se vede și în România, la Pro Arena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed