Cu cine se va lupta Simona Halep. Agenția care a suspendat-o nu iartă pe nimeni. Ce au pățit nume grele din tenis

Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului, cea care a suspendat-o pe Simona Halep, a pedepsit mai multe vedete din tenis.

Doi foști campioni americani plătesc pentru că au încălcat regulile privind reclamele la pariuri. Astfel, Mardy Fish, căpitanul nejucător, şi antrenorul echipei SUA de Cupa Davis, Bob Bryan, au fost amendaţi cu 10.000 de dolari.

Cele două foste glorii ale tenisului american au recunoscut că au promovat un operator de jocuri în social media. Ei au primit și o suspendare de patru luni, care va intra în vigoare doar în cazul unei noi infracţiuni. Bob Bryan a ocupat locul 1 ATP la dublu alături de fratele său, în timp ce Mardy Fish a fost pe poziția a șaptea.

Simona Halep suspendată de ITIA

Simona Halep și reprezentanții ITIA se vor prezenta în fața tribunalului Sport Resolutions din Londra. După această întâlnire se va afla verdictul în cazul româncei, aceasta riscând o suspendare între 2 și 4 ani.

În cazul în care Simona va fi nemulțumită poate contesta decizia la TAS.

Constănțeanca a fost suspendată după ce a fost depistată pozitiv la un control antidoping efectual la US Open 2022. Substanța găsită a fost Roxadustat.

„Substanţa FG-4592 (Roxadustat) se încadrează în Lista Interzisă la secţiunea S2 – Hormoni peptidici, factori de creştere, substanţe înrudite şi mimetice, agenţi activatori ai factorilor care induc hipoxia. (…) Substanţa Roxadustat este considerată substanţă nespecifică, se arată în comunicatul Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed