Cristiano Ronaldo a decis unde vrea să joace. Salariul fabulos pe care ar putea să-l primească portughezul

Următoarea destinație a lui Cristiano Ronaldo ar putea să fie Al Nasser, susțin jurnaliștii de la Marca.

Șefii clubului sunt dispuși să-i ofere lusitanului 200 de milioane de euro pe an, iar contractul va fi semnat pe două sezoane și jumătate. Spaniolii susțin că Ronaldo este dispus să accepte oferta arabilor.

Portughezul și-a reziliat contractul cu Manchester United în timpul Cupei Mondiale, iar englezii au anunțat că îl vor da în judecată pentru declarațiile făcute în interviul care a pus pe jar o lume întreagă. Fotbalistul nu a ținut cont de nimic și i-a făcut praf pe șefii clubului. Nici antrenorul Erik Ten Hag nu a scăpat.

„Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu îmi oferă mie respect. Anumiți oameni nu mă vor aici. Nu doar antrenorul, mai sunt doi – trei băieți. Sincer, nu ar trebui să spun asta. Dar nu îmi mai pasă. Oamenii trebuie să audă adevărul de la mine. Mă simt trădat”, a spus lusitanul.

Cristiano Ronaldo, record după record

Ronaldo a intrat în istoria Cupei Mondiale după ce a marcat în meciul Portugalia – Ghana (3-2). A devenit primul jucător care înscrie la cinci Cupe Mondiale consecutive. A fost al 8-lea gol al lui CR7 la turneele finale.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed