Declarații înaintea finalei UEFA Europa League, Eintracht Frankfurt – Glasgow Rangers: Ce spun cele două tabere

Eintracht Frankfurt și Glasgow Rangers dispută miercuri seara finala UEFA Europa League, pe stadionul Ramón Sánchez-Pizjuán din Sevilla, acolo unde Steaua București câștiga Cupa Campionilor Europeni din 1986. Site-ul oficial UEFA a prefațat întâlnirea cu câteva declarații din cele două tabere, anunță mediafax.

Părerea experților

James Thorogood, reporter la Frankfurt:

„Singura echipă care a rămas neînvinsă în întreaga campanie din Europa League, Eintracht Frankfurt se află pe un alt val de euforie alimentat de fani. După ce povestea lor de basm din 2018/19 a fost întreruptă în semifinale, câștigătorii Cupei UEFA din 1980 au o nouă șansă de a cuceri primul titlu european din ultimii 40 de ani și, odată cu acesta, prima lor apariție în Liga Campionilor din sezonul următor.

Pentru mulți, finala de miercuri va fi o experiență unică în carieră și va fi o bătălie a emoțiilor, precum și a voinței – dar asta tinde să fie atunci când Vulturii sunt la cel mai bun nivel.”

Alex O’Henley, reporter la Rangers

„La aniversarea a 50 de ani de la succesul echipei lor în Cupa Cupelor Europene la Barcelona, suporterii lui Rangers se gândesc, pe bună dreptate, că numele lor ar putea fi pe cupă în acest an.

După ce s-au ocupat deja de două echipe mai bine clasate din Bundesliga, Dortmund și Leipzig, există un optimism prudent în rândul jucătorilor și fanilor că Spania ar putea fi din nou cadrul unui succes european major.”

Declarațiile celor două tabere

Oliver Glasner, antrenorul lui Frankfurt: „Sunt foarte mândru de jucători și de ceea ce au produs în ultimele două luni. Ambele echipe merită pe deplin să fie în finală. Cu Rangers, văd un amestec de West Ham și Barcelona. Influența olandeză a antrenorului principal în jocul lor de construcție, dar și mentalitatea britanică. Avem nevoie de o performanță de top”.

Sebastian Rode, mijlocașul lui Frankfurt: „Pentru mine, ca meci individual, va fi cu siguranță cel mai mare moment al carierei mele. Am preluat deja toată această atmosferă în cele două săptămâni de la meciul cu West Ham, toată lumea îți vorbește despre asta și îți spune că speră să câștigi titlul. Ți se face pielea de găină când te gândești la ceea ce vom trăi mâine.”

Rafael Borré, atacant la Frankfurt: „Să joci această finală cu Eintracht Frankfurt este fantastic. Este o mare oportunitate. Avem un mare spirit de echipă și exact asta ne-a adus aici. Vrem să arătăm asta și mâine.”

Giovanni van Bronckhorst, managerul lui Rangers: „Acesta este un club pentru care am jucat timp de trei ani în anii ’90 și sunt mândru să îi duc pe băieți în finală. Este o oportunitate uriașă de a obține un al doilea premiu important în Europa. Am avut un parcurs extraordinar și va fi o finală extraordinară. Dar finala este frumoasă doar atunci când câștigi”.

James Tavernier, fundașul lui Rangers: „Acest lucru înseamnă totul pentru noi. Nu aș fi aici dacă nu ar fi fost echipa și șeful. Este la un pas distanță și vrem să aducem cupa acasă. Vom lăsa totul pe teren și îi vom face pe toți mândri”.

Ryan Jack, mijlocașul lui Rangers: „A fost o aventură nebună. Nu m-am gândit niciodată că voi fi aici, jucând într-o finală de Europa League. Sunt mândru și recunoscător că sunt aici și sper să putem duce trofeul acasă.”

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed