Dezvăluirea lui Dan Şucu va declanşa scandalul! Fanii Rapidului vor lua foc. Ce a putut spune milionarul

Dezvăluirea lui Dan Şucu va declanşa scandalul! Fanii Rapidului vor lua foc. Milionarul a dat cărţile pe faţă şi a venit cu mărturisiri incredibile. Suporterii giuleştenilor se vor enerva maxim.

Dan Şucu s-a decis să spună totul. Acţionarul majoritar al celor de la Rapid a spus cu ce echipă ţinea în copilărie.

Dezvăluirea lui Dan Şucu va declanşa scandalul!

Dan Şucu a recunoscut că era stelist în copilărie. Tatăl său avea grad de colonel, iar Steaua era echipa protejată de către Armata. Deşi toată lumea credea că milionarul a fost fan Dinamo, acesta a negat totul.

A încercat să îi liniştească însă pe fanii Rapidului. Nu mai are acum nicio afinitate pentru echipa cu care ţinea în copilărie. „N-am ținut niciodată cu Dinamo! Sunt copil de colonel, nu aveam cum să merg la Dinamo. Mergeam de mână cu el la meciurile Stelei. Da, țineam cu Steaua! Era normal, mergeam cu tata. Îi vedeam pe Iordănescu, pe Liță Dumitru.

Ce a făcut domnul Duckadam nu a făcut nimeni pe lumea asta. Acum sunt rapidist și iubesc ce fac aici. Sunt convins că pot să fac pentru Rapid cel puțin tot atât cât poate un rapidist pursânge”, a declarat Dan Șucu, în direct la Digi Sport.

Şucu a făcut afaceri cu Gigi Becali

Şeful Rapidului a fost dat de gol de Gigi Becali, patronul de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a spus că a făcut mai multe afaceri importante cu omul numărul 1 din Giuleşti. Mai mult Becali a dat în vileag şi sumele imense de bani pe care le-a câştigat alături de acţionarul principal al echipei din Giuleşti.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed