Lovitură totală pregătită de Gigi Becali! Va fi un adevărat tun financiar. Anunţ de ultim moment al latifundiarului

Lovitură totală pregătită de Gigi Becali! Va fi un adevărat tun financiar pentru patronul de la FCSB. Anunţ de ultim moment al latifundiarului din Pipera. Este vorba despre transferul lui Andrei Cordea.

Gigi Becali ar putea da o mare lovitură. Are o ofertă importantă pentru una dintre perlele sale de la FCSB. Este vorba despre Andrei Cordea.

Lovitură totală pregătită de Gigi Becali!

Gigi Becali spune că vrea 5 milioane de euro în schimbul lui Andrei Cordea. De mijlocaşul celor de la FCSB s-ar interesa o echipă din Statele Unite. Milionarul ar fi dat deja hârtie de dezlegare. Dacă primeşte suma dorită, Cordea pleacă. „Cu Cordea, să vedem ce va fi. De la americani sunt şanse. Am dat o hârtie, să vedem ce va fi”, a spus Gigi Becali, conform as.ro.

Atacantul de 23 de ani este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în acest sezon. A marcat 8 goluri în cele 25 de meciuri adunate în toate competiţiile. „Am revenit motivat, sunt încrezător pentru meciurile care urmează. Ne vor aștepta meciuri foarte grele și trebuie să fim concentrați ca să luăm maxim de puncte.

Știm fiecare ce ne dorim să facem, ne dorim foarte mult să luăm maxim de puncte. Vom avea încă patru meciuri foarte grele pe care trebuie să le gândim bine și să le câștigăm.

Azi am apucat să facem o refacere, văd băieții destul de motivați, vom încărca acum cât mai avem timp. Săptămâna viitoare intrăm în linie dreaptă. Urmează două restanțe și vrem maxim de puncte. Trebuie să luăm 6 puncte cu Botoșani și CFR. Nu suntem în cea mai bună formă în clasament, iar ăsta este obiectivul nostru.

Anul acesta a fost de senzație, foarte bun, am reușit să marchez, să-mi ajut echipa când i-a fost greu. Am fost jucătorul care s-a impus și sper să fac în continuare pași mărunți și foarte buni. M-am motivat foarte mult de când am început vara asta cu Steaua (n.r – FCSB). Am încercat să fiu mai combinativ, nu neapărat să joc pentru mine, ci să primeze echipa. Mi-am dat seama că dacă joc mai mult pentru echipă mă va ajuta și pe plan personal. Ăsta e obiectivul nostru, să formăm o familie, să fim uniți și așa ne vom remarca toți”, a spus Andrei Cordea, la conferința de presă de miercuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed