Prințul William, huiduit și fluierat la finala FA Cup!

Liverpool a învins-o pe Chelsea, după loviturile de departajare, în finala FA Cup, și a câștigat aseară cel de-al doilea trofeu al sezonului.

Dincolo de spectacolul fotbalistic, lumea a rămas însă și cu alte momente ale evenimentului. Prințul William a fost huiduit sâmbătă de mii de fani pe Wembley. Iar o parte a publicului a boicotat și imnurile „God Save the Queen” și „Abide With Me”.

Daily Mail informează că Prințul William a fost fluierat înainte de startul meciului, timp ce dădea mâna cu jucătorii celor două echipe.

Jurnalistul Connor O’Neill a explicat că cei care s-au manifestat ostil Prințului și au arătat semne obscene în timpul imnului au fost fanii lui Liverpool. Familia regală nu se bucură de popularitate în oraș, din cauza guvernului conservator condus de Margaret Thatcher în anii 1980, guvern văzut responsabil pentru problemele economice ale orașului, precum și pentru gestionarea dezastrului de la Hillsborough, scrie gsp.ro.

De altfel, nu ar fi singurul moment de protest: suporterii lui Liverpool au huiduit imnul național și la începutul acestui an, când în finala Carabao Cup, jucată tot împotriva lui Chelsea.

La finalul partidei, însă, fluierăturile au încetat, nu s-au mai auzit atunci când Prințul William a înmânat medaliile fotbaliștilor.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed