Adrian Mititelu a dezvăluit tot adevărul. De ce nu a ajuns, de fapt, Walter Zenga la FCU Craiova

Adrian Mititelu l-a dorit pe Walter Zenga la echipa sa și a mers în Dubai pentru a discuta cu antrenorul. În același timp, Nicolae Dică își anunța demisia de la FCSB, și așa, planurile patronului oltenilor au fost date peste cap.

Mititelu și Zenga ar fi trebuit să aibă o întâlnire, dar italianul nu a mai ajuns. Speculațiile au apărut imediat, mulți gândindu-se că Zenga ar aștepta un telefon de la Gigi Becali.

După ce a văzut că telefonul nu sună, italianul l-a contactat pe Adrian Mititelu, dar acesta nici nu a mai vrut să audă de el, recunoscând că este foarte orgolios.

„A fost o întâlnire cu Zenga, dar n-a mai venit la întâlnire. Era fix în intervalul orar în care FCSB renunțase la Dică. Convingerea mea a fost că voia să vină la mine. Spun asta pentru ulterior a insistat foarte mult să ne vedem, dar n-am mai venit eu să mă întâlnesc cu el. E normal să dorească să meargă la FCSB, că a mai lucrat acolo, dar n-a administrat bine situația.

Probabil el nici n-a vrut să se audă la București, că dacă se întâlnea cu mine se temea că află cei de la București. Uite așa s-a ajuns să nu ne mai întâlnim. Eu orgolios cum sunt… Mie îmi place de Zenga, dar n-am putut trece peste”, a declarat Adrian Mititelu pentru ProSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed