Mircea Lucescu a dezvăluit totul. A fost la un pas să ia o decizie importantă: ‘Nu a fost ușor pentru mine. Trebuie să scăpăm de barbaria asta’

Mircea Lucescu a trecut prin clipe dificile în acest sezon. Din cauza războiului din Ucraina, pentru tehnicianul în vârstă de 77 de ani a fost un an extrem de agitat.

Nici la echipă lucrurile nu au stat deloc bine. Dinamo Kiev a început foarte slab sezonul în campionat, apoi a fost eliminată din grupele Europa League. Acum, se pare că antrenorul român a reușit să redreseze lucrurile. Ucrainenii nu au pierdut de patru etape și sunt pe locul 5 în campionat.

Mircea Lucescu a povestit despre cum decurg acum lucrurile în Ucraina.

„În toate meciurile am jucat de la egal la egal, problema era de jucătorii noștri, mergeam câte 7-8 ore, numai călătorii peste călătorii. Era foarte greu din punct de vedere al capacității de adaptare. A fost greu pentru noi. Deplasările astea cu autocarul ne-au dat peste cap. Am pierdut niște puncte importante și s-a văzut lipsa de reacție a jucătorilor.

La Kiev totul s-a liniștit, ne cam ocolesc și alarmele, avem posibilitatea să ne antrenăm, nu jucăm cu suporterii, meciurile sunt pentru oamenii care stau acasă. E greu cu energia electrică, aprovizionarea cu apă, se stinge lumina cam peste tot”, a povestit Lucescu la Radio Sport Total FM.

De ce a vrut să plece Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a recunoscut că după meciul cu Benfica din cupele europene a fost la un pas de a-și da demisia.

„După meciul cu Benfica, sincer, am vrut să las totul. Nu e ușor pentru mine, la vârsta mea, să călătoresc 10 ore cu autocarul. Eram obișnuit să mă lupt pentru titluri. Am ajuns în situația în care nu puteam să stăpânesc ce se întâmplă aici. Am rămas, totuși, m-am gândit că nu era normal să fac asta, mai ales prin ce trece poporul ăsta.

Sperăm că revenim și că, la un moment dat, lucrurile se vor opri, să scăpăm de barbaria asta, să revenim la o viață normală. Nu voi înțelege niciodată ce-i determină pe oameni să mențină acest război”, a spus Mircea Lucescu la Radio Sport Total FM.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed