Presa din Italia i-a făcut radiografia lui CFR Cluj. Cine este vedeta echipei și care este revelația

CFR Cluj va avea un meci extrem de dificil în primăvara europeană contra celor de la Lazio Roma.

Italienii au analizat formația lui Dan Petrescu și au făcut o analiză a jucătorilor clujeni.

CFR Cluj-Lazio Roma este șocul din Conference League

Jurnaliștii de la Tuttomercatoweb.com au amintit că în lotul celor de la CFR Cluj se află mai mulți fotbaliști, oameni de bază, din fotbalul italian, printre aceștia numărându-se portarul Simone Scuffet, fundașii Ibrahima Mbaye și Jean-Claude Billong, atacanții Ze Gomes și Cephas Malele.

„Vedeta: La 36 de ani, Ciprian Deac este încă jucătorul de cea mai mare profunzime. Trei goluri și cinci pase decisive în campionat în acest sezon, a marcat în meciul cu Slavia Praga din faza grupelor. Lazio l-a întâlnit deja în 2019, în înfrângerea din Transilvania, cu golul său din penalty. De fapt, o legendă a Clujului cu peste 400 de apariții.
Revelația: Claudiu Petrila este noul fotbalist care a crescut. Atacant de bandă dreaptă sau stângă în funcție de necesități. A împlinit 22 de ani și joacă la echipa națională Under 21 a României. Nu este întotdeauna titular, însă Petrescu preferă să-l introducă exploatându-i viteza și agilitatea în fața unor adversari mai obosiți”.
„Dan Petrescu este cunoscut în fotbalul nostru pentru trecutul său la Foggia și Genoa la începutul anilor ’90. Și-a câștigat reputația de antrenor după un campionat luat cu Unirea Urziceni și patru cu CFR Cluj, la care se află pentru cel de-al treilea mandat.
El preferă sistemul 4-3-3, dar nu este un fundamentalist al modulului, așa că variază și în funcție de adversar. Nu de puține ori a trecut la 4-2-3-1 sau la mai clasicul 4-4-2”, au adăugat italienii despre tehnicianul CFR-ului.
Aceștia au numit și formația tip a gupării din Gruia, într-un sistem 4-3-3: Scuffet – Manea, Yuti Matias, Burca, Braun – Boateng, Muhar, Bordeianu – Deac, Malele, Petrila.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed