Dan Petrescu a fost dat de gol! S-a aflat imediat după tragerea la sorţi din Conference. Ce este obligat să facă antrenorul CFR-ului

Dan Petrescu a fost dat de gol! S-a aflat imediat după tragerea la sorţi din Conference League. Ce este obligat să facă antrenorul CFR-ului cu cei de la Lazio Roma. Ardelenii se înfruntă cu gruparea lazială pentru un loc în optimile competiţiei.

Dan Petrescu şi-a dorit-o pe Lazio. Cel puţin asta susţine unul dintre şefii celor de la CFR Cluj, Ștefan Gadola

Dan Petrescu a fost dat de gol!

CFR Cluj – Lazio este dubla din primăvara europeană. După ce a încheiat în Grupa G pe locul secund, în spatele liderului Sivasspor, Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, chiar și-ar fi dorit să o întâlnească pe Lazio.

„Asa a vrut Dan, asa am picat. Sunt acum cu un italian care tine cu AC Milan, mi a zis ca va fi fanul nostru cu Lazio (n.r. rade). Nu e o catastrofa. Am castigat si cu Roma, am batut-o si pe Lazio, de ce sa nu i eliminam? Sansele sunt fifty-fifty”, a spus Ștefan Gadola, conform prosport.ro.

Programul complet al meciurilor din play-off-ul Conference League

Qarabag – Gent
Trabzonspor – Basel
Lazio – CFR Cluj
FK Bodø/Glimt – Lech
Braga – Fiorentina
AEK Larnaca – Dnipro-1
Sheriff – Partizan
Ludogoreț – Anderlecht

Partida tur din play-off-ul Conference League se va disputa pe data de 16 februarie 2023, urmând ca meciul retur să se joace pe 23 februarie 2023.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed