Decizie incredibilă a Simonei Halep! S-a întâmplat în plin scandal de dopaj. Totul este oficial

Decizie incredibilă a Simonei Halep! S-a întâmplat în plin scandal de dopaj. Totul este oficial. Românca a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv la US Open. Chiar şi aşa, afacerile campioanei noastre continuă să se dezvolte.

Este dezvăluirea momentului despre Simona Halep. Familia sportivei a construit deja un imperiu financiar în zona Dobrogei.

Decizie incredibilă a Simonei Halep!

Cei din familia Simonei Halep nu se opresc aici. Pe lângă terenuri, jucătoarea de tenis și-a investit banii câștigați din tenis și în industria hotelieră. Are deja un complex turistic pe litoral, în Mamaia Nord, un hotel la Năvodari și altul la Brașov. De asemenea, sportiva deține și o pensiune în Poiana Brașov.

Acum, familia Halep a dat o nouă lovitură. O firmă deținută de Stere Halep, tatăl Simonei, a câștigat o licitație pentru achiziția unui teren foarte valoros în orașul Murfatlar, conform ziuadeconstanta.ro.

Potrivit Primăriei Murfatlar, o firmă în care asociați și administratori sunt Stere Halep și Cherața Halep au achiziționat un teren în suprafaţă de 1.770 mp, pentru suma de 95.200 de lei cu TVA.

Înființată la data de 20 mai 1993, firma deținută de familia Simonei Halep are ca obiect principal de activitate Fabricarea pâinii, fabricarea prajiturilor și a produselor proaspete de patiserie.

De-a lungul vremii, Simona Halep a câștigat peste 40 milioane de dolari din premii, fiind depățită în istorie doar de surorile Serena și venus Williams. Acuzată oficial de dopaj, Simona este suspendată provizoriu din tenistul profesionist. Ea și echipa ei de avocați sor va judeca în perioada următoare cu Agenția Internațională de Integritate a Tenisului. Halep riscă între 2 și 4 ani de suspendare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed