Fiica unui fost jucător legendar s-a logodit! Este aleasa unui atacant de Serie A. Imaginile care au încins internetul / Foto

Fiica unui fost jucător legendar s-a logodit! Aceasta este aleasa unui atacant de Serie A. Imaginile cu tânara au încins internetul. Este vorba despre una dintre fetele fostului mare jucător, Sinișa Mihajlovic.

Viktorija Mihajlovic, fata lui Sinișa Mihajlovic, s-a logodit cu Pietro Pellegri. Acesta este atacantul la Torino. Cei doi tocmai și-au oficializat relația. Au anunțat că s-au logodit.

Fiica unui fost jucător legendar s-a logodit!

Pietro Pellegri a avut un început de carieră tumultuos. A semnat în 2018 cu AS Monaco pentru aproximativ 25 de milioane de euro. A fost al doilea cel mai mare transfer pentru un puști de 16 ani.

A debutat la formația franceză într-o victorie cu 4-0, acasă, cu Dijon, în Ligue 1, intrând în ultimele 4 minute în locul lui Keita Balde. La 16 ani, 10 luni și 30 de zile, a devenit cel mai tânăr jucător din istoria clubului care debutează, depășind cu 11 zile recordul deținut până atunci de Kylian Mbappe.

Nu s-a acomodat la Monaco şi a fost împrumutat la AC Milan. Nici pe San Siro nu a reuşit să convingă, iar de la începutul acestui an a fost împrumutat la Torino care apoi l-a transferat definitiv. Pellegri are 5 prezențe la naționala U21 a Italiei pentru care a marcat două goluri.

Dacă pe teren încă nu a reuşit să se impună, Pellegri punctează în viaţa privată. Tocmai s-a logodit cu frumpasa Viktorija Mihajlovic, fata lui Sinișa Mihajlovic.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed