S-a aflat adevărul despre plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB! Antrenorul nu a mai suportat şi şi-a dat demisia. A intrat în conflict cu mai mulţi jucători

S-a aflat adevărul despre plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB! Antrenorul nu a mai suportat şi şi-a dat demisia. A intrat în conflict cu mai mulţi jucători. Totul a devenit public după meciul FCSB – West Ham 0-3.

Nicolae Dică şi-a dat demisia de la vicecampioană după înfrângerea de la Cluj. Acum, un jucător al celor de la FCSB a dat de înţeles de ce Dică a plecat de la echipă.

S-a aflat adevărul despre plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB!

Nicolae Dică nu a mai suportat presiunea şi a plecat. Andrei Cordea l-a dat însă de gol pe fostul său antrenor. A dat de înţeles că ar fi avut un conflict deschis și cu Malcom Edjouma, nu numai cu Joyskim Dawa.

S-a spus că Nicolae Dică ar fi pierdut vestiarul la FCSB, iar acest lucru i-ar fi fost fatal. Cordea spune că nu este adevărat, dar a confirmat că au existat niște discuții mai aprinse între Nicolae Dică și Joyskim Dawa, dar și cu Malcom Edjouma.

Prestațiile celor doi jucători din meciurile cu Petrolul și U Cluj au fost cele care l-au nemulțumit pe Nicolae Dică. Tehnicianul nu s-a ferit să-i certe pe jucători, în special pe Dawa și Edjouma.

”Vestiarul nu s-a rupt, asta vă zic 100%. Dică a ținut vestiarul unit. A avut discuții cu Dawa și cu Malcom (n.r. – Edjouma), la meciul cu Petrolul și la meciul cu „U” Cluj. Dar n-a pierdut vestiarul, l-a ținut bine și ne pare rău că a plecat atât de repede”, a mărturisit Andrei Cordea după meciul cu West Ham, în direct la ProArena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed