Jucătorul care va fi dat afară de la FCSB! Nu mai are nicio şansă. Gigi Becali, dat de gol de un apropiat

S-a aflat cine este jucătorul care va fi dat afară de la FCSB! Nu mai are nicio şansă să rămână la vicecampioană. Şeful celor de la FCSB, Gigi Becali a fost dat de gol de un apropiat.

În timpul meciului FCSB – West Ham 0-3 s-a aflat totul. Nepotul lui Gigi Becali a oferit informaţii din interior.

Jucătorul care va fi dat afară de la FCSB!

Nepotul lui Gigi Becali, Lucian Becali, a spus că l-a sfătuit pe unchiul său să-l dea afară pe Joyskim Dawa. Mai mult, Lucian Becali spune că fundaşul va fi înlăturat de la echipă în scurt timp.

Lucian Becali a fost extrem de activ pe Facebook pe durata meciului de Conference League dintre FCSB și West Ham. Fundaşul camerunez, Joyskim Dawa, autorul unui autogol, a fost ironizat de nepotul patronului.

Lucian Becali a scris „Dawa-Degea-ba!” și „Dawa Steaua, 2-0”, imediat după autogolul fundașului central. La o altă postare, în care a scris că „Ne bat copiii de 18 ani”, un utilizator i-a cerut lui Lucian să-i transmită lui Gigi Becali să-l dea afară pe Dawa. „I-am zis de mult, urmează”, a răspuns Lucian Becali.

Sursa foto captura facebook

Gigi Becali a plătit o sumă importantă pe Joyskim Dawa. Le-a achitat celor de la FC Botoşani, în iulie, 350.000 de euro. Camerunezul a avut evoluții dezamăgitoare la FCSB, pentru care a jucat de 24 de ori și a înscris 4 goluri. Dawa a fost de curând implicat într-un conflict cu fostul antrenor Nicolae Dică. Deşi a gafat în mai multe rânduri, Dawa a fost, până de curând, printre favoriţii lui Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed