David Moyes, mesaj neașteptat pentru Nicolae Dică: ‘L-am rugat să-i transmită asta’

West Ham a umilit-o pe FCSB, scor 0-3, asta chiar dacă antrenorul David Moyes a trimis în teren o echipă alcătuită din rezerve și jucători tineri.

Antrenorul „ciocănarilor” a vorbit la finalul meciului câteva minute cu Mihai Pintilii și l-a rugat să-i transmită lui Nicolae Dică un mesaj.

„L-am rugat să-i transmită cele mai bune gânduri lui Dică, nu îmi place să văd antrenori care își pierd jobul. Și munca noastră este grea. E ușor să critici când nu ești în această situație”, a declarat antrenorul englezilor.

David Moyes se gândește deja la trofeul Conference League.

„A fost o grupă perfectă pentru noi, am câștigat toate meciurile. Am avut și o șansă să vedem la lucru fotbaliștii care au jucat mai puțin. Am un mare respect pentru fotbalul din România pentru FCSB. Nu a fost nicio clipă vorba despre lipsă de respect. Steaua București s-a descurcat bine astăzi, meritau să fie aici.

Sper să câștig trofeul Conference league, am ambiția asta. Sper să fiu la fel de norocos ca Jose Mourinho. Îmi amintesc cât de emoționat a fost anul trecut, la finală”, a spus David Moyes la Pro Arena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed