Veste uriașă pentru CSA Steaua. MApN și clubul de fotbal au drum liber spre promovare

Un ordin publicat astăzi în Monitorul Oficial al României adaugă un pasaj extrem de important în contextul promvării clubului CSA Steaua în prima ligă.

Clubul de fotbal se poate asocia acum cu „terțe persoane juridice, publice sau private”.

Visul Peluzei Sud a CSA Steaua este aproape de a deveni realitate

În urma unei astfel de mișcări, CSA Steaua va avea drum liber spre promovarea în Superligă.

”Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” se poate asocia, cu avizul consultativ al Colegiului Ministerului Apărării Naționale, cu terțe persoane juridice, publice sau private, în vederea constituirii unei asociații fără scop patrimonial, având ca obiect participarea la competiții sportive.”, se arată în pasajul publicat în Monitorul Oficial, conform gsp.

Ordinul a fost semnat de fostul ministrul al Apărării Naționale, Vasile Dîncu, înainte ca acesta să demisioneze din funcție.

Regula poate fi aplicată începând cu sezonul viitor, iar suporterii pot vedea în sfârșit echipa armatei în prima ligă a României.

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a explicat la începutul sezonului ce variante are CSA Steaua.

”Cea mai rapidă procedură este să transformi clubul de drept public într-un club privat. Sub forma unei societăți comerciale sportive pe acțiuni. Se poate face în 48 de ore această trecere”, spunea Burleanu la începutul sezonului.

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed