Mititelu speră la Zenga, Zenga speră la FCSB! Becali dă de înțeles că italianul s-a autopropus

Ieri au fost trei ceasuri rele pentru antrenorii din Liga I. Trei dintre ei și-au luat adio de la echipele pe care le pregăteau, și printre ei s-a aflat și Nicolae Dică.

Dică a plecat de la FCSB, forțat de discursul patronului, iar Gigi Becali a făcut țintarul antrenorilor. Primul râvnit este Liviu Ciobotariu, aflat sub contract cu Voluntari și cu finul lui Becali, primarul Pandele. Care s-ar opune vehement ideii: nu are de gând să-i dea binecuvântarea nașului ca să negocieze cu Ciobi, dinamovist cu pedigree.

Becali mai trage însă de timp până vineri. I-a lăsat echipa lui Mihai Pintilii pentru meciul cu West Ham, apoi va anunța noul antrenor. Ilie Poenaru, Andrei Prepeliță și Eugen Neagoe sunt celelalte nume de pe lista lui Gigi. Care susține că n-a răspuns semnalelor transmise din străinătate, de la Zenga. „Am înțeles că Zenga l-a sunat pe MM, dar eu vreau pe cineva 90% român”, a spus Becali, aluzie glumeață la o declarație făcută de Zenga în 2010: „Sunt pe jumătate român”.

Mititelu, în schimb, s-ar făcea luntre și punte ca să-l convingă pe Zenga să vină la FCU. S-ar fi dus până Dubai după italian, care se lasă însă greu pentru Craiova. Dar n-ar zice nu. Fostul său secund Massimo Pedrazzini l-a dat de gol.

”El vrea să revină în circuit. Are foame mare să antreneze din nou. M-a întrebat dacă FCU are bază proprie, i-am zis că da. Conta foarte mult. A fost o discuție prietenoasă, nu de genul «vreau să știu, mă duc acolo»”, a spus Massimo Pedrazzini, citat de digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed