Adrian Mititelu a dat o nouă lovitură! Ultimele mutări ale echipei din Bănie. Totul este oficial

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a dat o nouă lovitură! S-a aflat care sunt ultimele mutări ale echipei din Bănie. Totul este oficial. Până să numească un nou antrenor, Mititelu a făcut două mutări importante.

Adrian Mititelu l-a convins pe belgianul William Baeten să-şi prelungească înţelegerea cu FCU Craiova.

Adrian Mititelu a dat o nouă lovitură!

Gruparea din Bănie şi Baeten au semnat prelungirea contractului până în 2025. Totodată, clubul din Bănie și-a prezentat și ultimul transfer. Este vorba despre fotbalistul de bandă dreaptă Alexandru Vodă, liber de contract. „Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că William Baeten și-a prelungit contractul până în anul 2025”, au transmis cei de la Ştiinţa pe site-ul oficial.

sursă foto: fcuniversitatea.ro

Din 2020 la FCU, Baeten a înscris golul prin care alb-albaștrii au deschis scorul cu Farul. A fost prima sa contribuție decisivă din acest sezon. Ulterior, în minutul 61, i-a lăsat locul pe teren lui Gabi Iancu.

Mijlocașul belgian a părut marcat de ratarea unui transfer în vară, când pe numele său a venit o ofertă ispititoare, refuzată de Adrian Mititelu. Supărat, Baeten ar fi refuzat primele propuneri de a prelungi contractul cu FCU, iar evoluțiile sale au avut de suferit.

De la transferul la FCU, Baeten a înscris 10 goluri și a oferit 11 pase decisive în 70 de meciuri. Tot astăzi, FCU a anunțat transferul lui Alexandru Vodă, fotbalist care evoluează în banda dreaptă, atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș, legitimat ultima dată la CSC Șelimbăr.

sursă foto: fcuniversitatea.ro

Liber de contract, Vodă a semnat un acord valabil până la finalul sezonului, vara lui 2023, cu opțiune de prelungire pentru încă 3 ani. În afară de Șelimbăr, noul jucător al Craiovei a mai jucat la Pandurii și Hermannstadt.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed