Shakira, implicată într-un nou scandal uriaş! Vedeta a scos din sărite pe toată lumea. Gestul sfidător al cântăreţei / Foto

Shakira a fost implicată într-un nou scandal uriaş! Vedeta a scos din sărite pe toată lumea. Gestul sfidător al cântăreţei tocmai a ieşit la iveală. Tot războiul a devenit public, iar amănuntele sunt absolut incredibile.

După ce s-a despărţit de Gerard Pique Shakira continuă să fie implicată şi în altfel de scandaluri.

Shakira, implicată într-un nou scandal uriaş!

Mai nou, Shakira, petrece foarte mult timp în compania celor doi copii, Sasha și Milan. Postează deseori imagini cu aceștia pe rețelele sociale. Presa din Spania a dat-o de gol pe cântăreaţă. Ultimul gest al acesteia a provocat un nou scandal. Cântăreața columbiană i-a înfuriat pe ceilalți părinți, după ce a sărit peste o coadă de 90 de minute și s-a băgat în față, într-un parc de distracții din Barcelona.

De Halloween, Shakira i-a dus pe Sasha și pe Milan la Tower of Terror. Acolo a evitat mai bine de o oră de așteptare la coadă.

„Shakira a apărut brusc, alături de cei doi copii și de un bodyguard și cu toții s-au furișat înăuntru.”, a declarat o sursă, pentru telecinco.es, care a prezentat și imagini de la fața locului.

Jurnalista Silvia Taules susține că Shakira nu a dat înapoi, în ciuda faptului că mai mulți părinți au fost revoltați de gestul artistei. „Ce fel de exemplu le dă copiilor ei? Încă de la o vârstă fragedă îi învață că se pot băga în fața tuturor, chiar și atunci când nu e necesar.”, a afirmat Silvia Taules, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed