Breaking News! Gigi Becali a decis cine este noul antrenor de la FCSB. Amănunte de ultimă oră: ‘Vreau să fie pe bancă cu West Ham’

Gigi Becali a decis cine este nou antrenor de la FCSB. Sunt amănunte de ultimă oră dezvăluite chiar de către latifundiarul din Pipera. Omul cu banii de la vicecampioană vrea ca noul tehnician să stea pe bancă în meciul cu West Ham, din grupele Conference League.

Gigi Becali speră să-l convingă pe finul Pandele să-l lase pe Liviu Ciobotariu la FCSB. Chiar patronul vicecampioanei a fost cel care a dat ultimele detalii.

Gigi Becali a decis cine este noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali este foarte aproape de a-l instala pe Liviu Ciobotariu pe banca tehnică. Acesta i-ar putea lua locul pe bancă lui Nicolae Dică. Acesta ar putea fi pe bancă la meciul cu West Ham din Conference League.

Cu FCSB rămasă fără „principal” după demisia lui Nicolae Dică, Becali a întocmit ieri o listă scurtă. Pe aceasta au fost Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță, apoi acestora li s-au adăugat Eugen Neagoe și Liviu Ciobotariu.

Becali susține că mai are doar 3 variante de antrenori. Ciobotariu, momentan angajat la FC Voluntari, este în pole-position la această oră să preia vicecampioana. „Ciobotariu e și el pe listă, depinde foarte mult și de cei de la Voluntari. Avem 3 variante, între care și Ciobotariu. Nu pot să spun mai multe, nu vreau să supăr oamenii, să creadă că sunt variante și să se simtă prost.

Cert e că 100% va fi român. Eu zic ca azi, cel târziu mâine, rezolv, pentru că aș vrea să avem antrenor pe bancă mâine, la meciul cu West Ham”, a declarat Becali, conform gsp.ro.

În acest moment, Gigi Becali s-a răzgândit. Deşi prima dată a spus că nu se grăbeşte, acum are un alt plan. Vrea un antrenor pe banca tehnică în timp record. Acesta trebuie să fie deja instalat până la meciul cu West Ham, de joi seara, de la ora 22.00, pe Arena Naţională.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed