Gigi, are sau nu dreptate Dică? `Puteți să puneți un titlu frumos în ziar: «Dică, slab, 20 de milioane de euro»!`

Forțat de discursul lui Gigi Becali de după înfrângerea cu U. Cluj să-și facă bagajele, Nicolae Dică n-a rezistat totuși să-i ”dea restul” patronului. Care, de fiecare dată când a avut ceva de reproșat, s-a învârtit în jurul subiectului bani. Bani pe care i-ar fi investit și pe care, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, nu vrea să-i piardă.

Dică a antrenat-o pe FCSB în două mandate și i-a făcut calculul lui Becali. „Puteți să puneți mâine un titlu frumos în ziar: «Nicolae Dică: 1 ani și 8 luni la Steaua, 20 de milioane de euro». În primul mandat am jucat în play-off-ul Champions League, grupe Europa League și în primăvara europeană. Adică 13-14 milioane.

Acum, grupe Conference League, 6-7 milioane de euro. Adică vreo 20. Puneți titlu «Dică, slab, 20 de milioane de euro»… Patronul a spus că vrea să câștige bani, iar cu Dică a câștigat bani. Asta înseamnă că nu sunt așa slab. A zis că vrea bani. Am adus bani? Cu mine echipa a făcut 20 de milioane!

Văd că Nicolae Dică, care a dus echipa în grupele Europa League, în primăvara Europa League, s-a luptat până în ultima etapă la campionat, vine acum, are 12 jucători noi, duce echipa în grupele Conferece League și o duce pe locul 7, e slab. Alții, care au stat 10-12 etape la echipe, sunt buni. Cum facem?”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed