Gigi Becali s-a dezlănţuit! Scandal uriaş în Superliga: ‘Nu mă pot abţine’. Ce l-a scos din minţi pe patronul de la FCSB

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Este un scandal uriaş în Superliga. S-a aflat ce l-a scos din minţi pe patronul de la FCSB. Totul s-a întâmplat după arbitrajul dezastruos de la meciul Rapid – CFR Cluj 2-1.

Gigi Becali face praf arbitrajul după derby-ul dintre Rapid şi CFR Cluj. A dat de pământ pur şi simplu cu fluieraşii din Superliga.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Gigi Becali a dat de pământ cu arbitrul Cătălin Popa, cel care a inventat un penalty pentru echipa giuleşteană. ”Bă, tată, aș fi ultimul din România care le-aș lua apărarea ălora de la CFR Cluj, dar nu mă pot abține să nu fiu un om corect. Dan Petrescu are perfectă dreptate în tot ce a spus după meci.

La primul 11 metri, Popa e acoperit, deși săracul nici atunci nu a luat decizia corectă din prima. Însă, la al doilea 11 metri omul ăsta are o mare problemă.

El a fost plin de mândrie și nu a avut demnitatea să îi întrebe pe aia de la VAR. Du-te, bă, băiatule și consultă VAR-ul cu ochii tăi că de aia l-am adus în România.

Ați făcut praf atâtea meciuri fără VAR, iar acum le faceți la fel și cu VAR? Toată România a văzut că Dugandzic îl trage de tricou pe Burcă, iar el, săracul, se ținea de tricoul rapidistului să nu cadă.

Nici vorbă de 11 metri pentru Rapid. A fost fault în atac. CCA trebuie să fie atentă cu delegările. Nu trebuie să mai trimită la meciuri cu miză astfel de arbitri. Ce explicație să dea Popa ăla? Se pot pierde campionate din cauza unor asemenea arbitri”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed