Fiesta roșie! Dinamo a luat al 18-lea titlu de campioană la handbal masculin!

Și ce bucurie pe ”câini” să dea drumul la sărbătoare chiar sub privirile dușmanului istoric. Fiindcă așa a fost soarta. Ca meciul care a coincis cu fiesta dinamovistă să fie chiar derby-ul cu Steaua.

Doar prima repriză a fost una echilibrată, scorul la pauză fiind 11-11, deşi Dinamo a condus cu 9-6 şi 10-7. Echipa lui Xavi Pascual a schimbat foaia după pauză, când s-a desprins și a câştigat lejer, 30-24.

Finalul a adus fericirea și a fost sărbătoare în Sala Dinamo, chiar în ziua în care clubul a sărbătorit 74 de ani de existenţă. Mai este o etapă, dar Dinamo își asigurase încă din etapa trecută al 18-lea său titlu din palmares.

Așa că la final, ”câinii” au primit medaliile şi tricourile de campioană naţională în sezonul 2021-2022. Dinamo va reprezenta România și sezonul următor în Liga Campionilor.

Au existat și momente de panică în timpul meciului. Care s-a întrerupt la mijlocul primei reprize, timp de aproximativ zece minute, pentru că arbitrul Radu Iliescu ar fi suferit o ruptură musculară și a fost la un pas de leşin, din cauza durerii.

El a fost înlocuit de către arbitrul Adrian Manafu, care a continuat să conducă jocul alături de celălalt arbitru desemnat, Doru Manea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed