S-a însurat și a intrat în cantonament! Cine e sportivul care n-a mai prins nici ciorba de potroace la propria-i nuntă

Voleiul craiovean și-a adăugat în palmares în acest an o nouă medalie de bronz, dar acest lucru nu ar fi fost posibil fără aportul celui mai experimentat jucător al său, Laurențiu Lică. La 42 de ani, acesta demonstrează că vârsta e doar un număr atunci când iubești cu adevărat sportul.

Și că iubește sportul la nebunie stau dovadă nu vorbele sau declarațiile ”de palmares”. Ci viața lui.

„Eram jucător la Petrom Ploiești și la vremea aceea ne-am programat nunta. Managerul și antrenorul nici nu au vrut să audă că nu mă întorc a doua zi după nuntă, pentru că aveam un meci foarte important miercurea următoare.

Așa că, întrebând sfiit dacă pot să rămân să mănânc ciorba de după, mi s-a răspuns că nu, în nici un caz. A trebuit să ne urcăm în tren, eu împreună cu soția mea.

Nuntașii încă erau în sala de evenimente și din păcate noi aveam doar un album de poze pe care fotograful a reușit să ni le dea imediat. Marea surpriză a fost că și controlorul a venit să ne întrebe dacă ne-am căsătorit de curând. Îmi aduc aminte perfect și sunt 20 de ani de atunci”, povestește Laurențiu Lică, căpitanul formației SCMU Craiova.

A renunțat la superstițiile din tinerețe

Sportivii sunt, în general, foarte riguroși. Au ritualuri, superstiții care mai de care mai interesante. Însă cu vârsta, Laurențiu Lică s-a mai domolit.

„Am încercat să dau superstițiile la o parte, pentru că simțeam la un moment dat că mă sufoc dacă nu fac aceleași lucruri pe care obișnuiam să le fac de obicei înaintea unui meci sau uneori chiar la antrenamente. Am trecut și peste momentele când îți alegi anumite șosete pentru un meci anume, încerc să stau cât mai departe”, mai spune Laurențiu Lică.

În campionatul recent încheiat, Lică, veteranul și căpitanul echipei, a fost cel mai bun jucător și marcator al craiovenilor în multe partide. Iar clubul i-a mai prelungit un an contractul, astfel că va juca cel puțin la 43 de ani!

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed