Dezvăluirea care cutremură fotbalul românesc! Planul lui Gigi Becali a fost devoalat. Un fost jucător de la FCSB a spus totul

Este dezvăluirea care cutremură fotbalul românesc! Planul lui Gigi Becali a fost devoalat. Un fost jucător de la FCSB a spus totul despre latifundiarul din Pipera. harlem Gnohere a dezvăluit că şeful vicecampioanei plănuieşte să se retragă din fotbal.

Gigi Becali ar vrea să nu mai finanţeze FCSB, spune Gnohere. Fostul atacant este alături de echipa lui Nicolae Dică la Bruxelles. Anderlecht – FCSB este în această seară, de la ora 19.45, în grupele Conference League.

Planul lui Gigi Becali a fost devoalat

Harlem Gnohere i-a vizitat pe jucătorii lui Nicolae Dică la Bruxelles. A mărturisit că nu o vede pe vicecampioana României fără Gigi Becali. Fostul atacant din Superliga speră ca latifundiarul din Pipera să rămână pentru mult timp finanțatorul celor de la FCSB.

Harlem Gnohere a plecat de la FCSB în vara anului 2020, liber de contract. A semnat cu Royal Excel Mouscron, aflată atunci în primul eșalon fotbalistic din Belgia, dar mutarea nu a avut efectul scontat. În doi ani, atacantul a bifat doar 33 de meciuri și a marcat numai două goluri, iar clubul s-a desființat în această vară, francezul fiind, de atunci, din nou fără angajament.

Dezamăgit de rezultatele din Conference League, în special de umilința suferită în dubla cu Silkeborg, Gigi Becali ar vrea să se retragă de la FCSB. HHarlem Gnohere speră ca omul de afaceri să nu-și ducă planul până la capăt.

„Gigi Becali e o persoană pe care o apreciez, e o persoană bună. Am auzit că ar vrea să plece de la club, sper că sunt doar niște vorbe și că va rămâne la FCSB pentru mai mult timp”, a spus Harlem Gnohere, conform as.ro.

În cazul în care o va bate pe Anderlecht, FCSB se alege cu o jumătate de milion de euro și ar putea să prindă miraculos un loc în primăvara europeană.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed