Surpriză uriaşă pentru Cristi Chivu! Imaginile care îl dau de gol pe antrenorul Interului. Ce i-a făcut propria soţie / Foto

Surpriză uriaşă pentru Cristi Chivu! Abia acum au ieşit la iveală imaginile care îl dau de gol pe antrenorul Interului. S-a aflat ce i-a făcut propria soţie. A fost un moment special pentru fostul căpitan al naţionalei.

Cristi Chivu tocmai a împlinit 42 de ani, iar Adelina i-a făcut o surpriză specială. Fosta prezentatoare TV i-a pregătit un moment fabulos chiar în ziua meciului.

Surpriză uriaşă pentru Cristi Chivu!

Cristi Chivu a împlinit 42 de ani, iar Adelina l-a dus într-un loc special. Chiar în ziua în care echipa pe care o conduce, Inter Primavera a jucat în grupele Youth League, contra celor de la Viktoria Plzen.

De ziua soțului său, Adelina Chivu a distribuit o postare specială pe rețelele sociale. Adelina a postat o imagine cu cei doi, însoțită de un mesaj frumos. „Nimic nu se compară cu tine! Te iubesc! La mulți ani!”, a scris Adelina Chivu, pe Instagram.

Sursa Foto Instagram

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adelina Chivu (@adechivu)

Mai mult, cei doi au sărbătorit ziua de naştere a fostului mare jucător într-o locaţie superbă. A fost vorba despre o cină specială, într-un restaurant exclusivist din Milano.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed