Drama uriaşă a unei cunoscute voleibaliste! Frumoasa Aliona Martiniuc are probleme mari. Joacă pentru a-şi salva familia de război

Drama uriaşă a unei cunoscute voleibaliste! Frumoasa Aliona Martiniuc are probleme mari. Joacă pentru a-şi salva familia de război. Câștigătoare a Supercupei României la volei, Aliona Martiniuc e din Republica Moldova, dar are o mare parte din familie în Ucraina.

Aliona Martiniun a cucerit cel mai important trofeu din viaţa ei. Supercupa României cu echipa din Lugoj.

Drama uriaşă a unei cunoscute voleibaliste!

Succesul nu ar fi fost posibil fără evoluțiile senzaționale ale jucătoarei Aliona Martiniuc. Originară din orașul Râbnița, din Republica Moldova, dar cu foarte multe rude în Ucraina, aceasta recunoaște că trăiește zilnic cu teama războiului în suflet.

”E cu adevărat foarte greu pentru mine, pentru că am familie în Ucraina și părinții mei stau încă în Moldova. Zilnic mi-e teamă pentru familia mea”, spune Aliona Martiniuc, jucătoare de volei CSM Lugoj.

Tocmai această teamă a făcut-o să semneze cu o echipă din România, deși avea oferte și din alte țări. ”Acesta e și motivul pentru care am ales România. Pentru familia mea, cea mai apropiată țară e România. Dacă va fi ceva mai grav, o problemă, ei pot veni în România, iar eu voi fi aici”, a mai spus Aliona Martiniuc.

Voleibalista are toate rudele din partea mamei în Ucraina și spune că zilnic linia frontului se apropie de orașul în care locuiesc. ”Am bunica în Ucraina și, de fapt, toți cei din partea mamei sunt ucraineni. Încep să se apropie de Vinița. Sunt mai îngrijorată din ce în ce mai mult în fiecare zi”, a mai spus jucătoarea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed