Răsturnare de situaţie în cazul Simonei Halep! Ce i-au făcut româncei înaintea testării: ‘Vine cu tine până în cameră’

Răsturnare de situaţie în cazul Simonei Halep! S-a aflat ce i-au făcut româncei înaintea testării de la US Open. Sunt dezvăluiri absolut incredibile din interior. Presiunea a fost uriaşă pe cea mai mare jucătoare de tenis din ţara noastră.

Ies la iveală amănunte absolut incredibile despre Simona Halep. Americanii s-au decis să spună totul.

Răsturnare de situaţie în cazul Simonei Halep!

Americanii spun că Simona Halep a fost urmărită în permanență după meciul cu Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6 în primul tur de la US Open. Acum, românca este suspendată provizoriu. Proba B a confirmat rezultatele probei A efectuate de Simona Halep la US Open.

Românca a fost urmărită în permanență de un ofițer anti-doping, după meciul cu Daria Snigur. Jucătorul de tenis Chris Eubanks a oferit detalii din culisele testului anti-doping picat de Simona Halep. „Testele anti-doping sunt puțin diferite la turneele de Grand Slam! La US Open, după meciul pe care l-a pierdut, un agent a fost acolo și a urmărit-o după meci! Nu te lasă nicio clipă singur din momentul în care ieși de pe teren și se ține după tine până le dai proba.

Vine cu tine până în cameră, iar după ce îți recoltează proba te lasă în pace. Sunt două probe diferite, le testează pe ambele și așa s-a întâmplat și în cazul Simonei Halep. Au testat atât proba A, cât și proba B. Cam așa merg lucrurile la US Open. Va fi interesant să vedem cum va decurge această investigație în următoarele săptămâni”, a spus Eubanks, conform Tennis Channel.

Simona Halep a fost ținta controalelor anti-doping. A fost supusă la 53 de teste în ultimii trei ani, atât în cadrul competițiilor, cât și în timpul ei liber. Au fost probe de urină și sânge în perioada 2019-2021, potrivit datelor oficiale ale Federației Internaționale a Tenisului (ITF).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed