Gigi Becali a trecut la ameninţări! Jucătorul pe care l-a distrus în direct: ‘Bă, am dat milioane pe tine! Nu-mi place, tată’

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali a trecut la ameninţări! S-a aflat cine este jucătorul pe care l-a distrus în direct. Latifundiarului din Pipera nu i-a plăcut deloc ce a văzut la meciul Sepsi – FCSB 0-1.

Gigi Becali l-a făcut praf pur şi simplu pe David Miculescu. 1,7 milioane de euro a plătit Becali celor de la UTA pentru a-l aduce pe jucător la vicecampioană.

Gigi Becali a trecut la ameninţări!

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu David Miculescu. În minutul 71 al meciului cu Sepsi, Miculescu a primit o pasă excelentă de la Omrani. A șutat cu stângul chiar înainte să intre în careul mare, fiind presat de Denis Ciobotariu.

Șutul a fost moale, prins fără probleme de Roland Niczuly. Gigi Becali a fost iritat de modul în care a gestionat faza jucătorul.

„Uite, de exemplu nu mi-a plăcut de ăsta, de David. Bă, am dat milioane pe tine! În situația asta produci gol! Ori mai intri puțin, pasezi și se dă gol, ori intri în careu, driblezi și înscrii tu.

Îl faci spre dreapta și șutezi! Sau pasezi! Cum să dai la poartă aiurea, așa, pasă la portar… În situații ca asta trebuie să dăm gol! O mică fentă și era gata, rămânea singur. De ce șutezi de acolo? Nu-mi place, tată, asta mie. Nu am dat milioane pe el pentru a da pase la portar.

Dacă la faza asta dădea gol, normal că era titular. Dar să dai pasă la portar… Sau ține, mă, mingea, dacă tot nu poți să dai gol. Că n-aveam nevoie de al doilea gol”, a adăugat Becali.

„Am încredere în continuare pentru că e încă copil, nu l-am luat să rupă norii acum. Are fizic frumos, are calitate cât de cât. L-am luat ca investiție, să iau bani pe el. El va fi bun, e băiat deștept și muncește foarte mult, aleargă mult, nu este leneș”, a spus Becali. în direct la Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed