Mircea Lucescu, dat afară de la Dinamo Kiev? Echipa e în criză, șefii s-au supărat

Cu Mircea Lucescu pe bancă, Dinamo Kiev a reușit astăzi doar o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, cu Vorskla Poltava, într-un meci din etapa a 9-a a campionatului Ucrainei.

Iar jurnaliștii ucrainieni speculează că acest semieșec i-ar fi fatal antrenorului român, care a fost primit oricum cu ostilitate de majoritatea fanilor lui Dinamo Kiev.

Dinamo Kiev a strâns până acum doar 10 puncte în 8 meciuri, iar presa din Ucraina îi cântă prohodul lui Il Luce! Șeful lui Dinamo, miliardarul Surkis, ar fi nemulțumit de antrenorul în vârstă de 77 de ani şi ar urma să-i propună rezilierea în următoarele zile.

Deși mijlocaşul lui Dinamo Kiev, Şaparenko, a declarat pentru sport.ua că motivul rezultatelor mai slabe din acest sezon ar fisituaţia din ţară, dar mai ales faptul că mulţi dintre jucătorii străini care se aflau sub contract cu Dinamo au părăsit clubul, ucrainienii dau vina tot pe antrenor.

Mircea Lucescu a preluat-o pe Dinamo Kiev în iulie 2020, a cucerit titlul, Cupa şi Supercupa Ucrainei şi a bifat 50 de victorii în cele 86 de meciuri, dar tot nu a reușit să le intre pe sub piele ultrașilor. Fanii lui Dinamo nu uită că Lucescu a scris istorie pe banca marii rivale Șahtior Donețk.

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Lucescu ar fi trebuit sa ii lase balta in Februarie, i-a adus in tara i-a antrenat, a riscat. E un popor nerecunoscatori l-au facut tigan. Nu cred ca face pentru bani, are destul oricum cum au fost respectati in Turcia si antrenor ii si juxatorii romani n-au fost in alte parti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed