Bomba momentului la FCSB! Nicolae Dică, la un pas de demisie. Dezvăluiri incredibile din interior ale lui Gigi Becali

Bomba momentului la FCSB! Antrenorul vicecampioanei, Nicolae Dică, a fost la un pas de demisie. Sunt dezvăluiri incredibile din interiorul echipei făcute chiar de către patronul Gigi Becali.

Nicolae Dică a vrut să demisioneze de la FCSB după victoria din Superliga în faţa celor de la UTA, scor 2-1. Chiar latifundiarul din Pipera a venit cu amănunte incredibile din interiorul vestiarului.

Nicolae Dică, la un pas de demisie

Nicolae Dică s-a săturat de rezultatele slabe pe care le are la FCSB şi a vrut să plece de la echipă. S-a întors din drum doar la rugăminţile lui Gigi Becali care l-a făcut să se răzgândească.

Patronul roș-albaștrilor a anunțat și că Nicolae Dică va mai rămâne la conducerea echipei sale cel puțin până în vară. „Da, Dică a vrut să plece după meciul cu UTA. Nu știu de ce. I-am luat-o înainte, l-am sunat și i-am spus “Termină cu prostiile astea. Revino-ți. Nu ai cum să pleci acum”. I-am zis că o să fie bine. Ce rost are să mai vorbim de Dică? Până în vară rămâne! N-am plecat când a pierdut cu 10-0 și pleacă atunci când are trei victorii la rând? Suntem în play-off, n-o să fie probleme.

Să spunem, ipotetic, că rămâne Sepsi, dar nu poți să spui că n-o depășești pe Hermannstadt. Dacă nu poți să o depășești, nu meriți și du-te în divizia B, lasă-te de fotbal. Ce mai cauți la fotbal? Mai sunt 18 meciuri”, a declarat Gigi Becali, în direct la Pro Arena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed