Au gustat din Cupa furiei! UTA și FCSB s-au încordat la Arad, Cojocaru a eliminat patru jucători pe final de meci! FCSB a primit trei cartonașe roșii și a fost egalată în prelungiri!

Meciul de la Arad a făcut notă discordantă a competiției de care – fără să desconsiderăm pe nimeni – a părut că nu prea sunt multe echipe fascinate. Cel puțin, suporterii locali au fost interesați.

Iar echipele de pe gazon au ieșit cumva din letargia acestei ciudate Cupe. Cu se începem? Cu răsturnările de scor? A marcat Pop pentru UTA, din 8 metri, în minutul 7, cu un șut deviat de Boboc, Radunovic a transformat un penalty, obținut de Miculescu, după ce Cojocaru a fost chemat din camera VAR și a mers la ecran, iar Radaslavescu a întors tabela în minutul 47 cu un voleu din 17 metri, sub transversală. Lovitura de grație a venit în prelungiri, când Postolachi a găsit golul egalizator.

Dar cum? Cu 3 oameni în plus pentru UTA în ultimele zece minute. A fost cea mai încinsă parte, un final nebun. Din minutul 83, parcă a intrat un duh pe gazon, duhul cartonașelor
Bouhenna a primit un galben pentru tragere de timp, apoi l-a aplaudat ironic în față pe arbitru și a primit al doilea galben, cartonaș roșu în minutul 83.

Apoi, Chindriș de la UTA, de pe bancă, l-a copiat pe Bouhenna și a primit și el două galbene, al doilea tot pentru aplauze ironice, în minutul 87.

Meciul a luat foc după ce și Radunovic a primit al doilea galben și a fost eliminat de centralul Cojocaru. Care a scos și al patrulea ”roșu”, al treilea pentru FCSB! Tavi Popescu l-a primit însă ușor, dar l-a primit. Iar FCSB a scăpat printre degete o victorie pe care o avea deja în buzunar.

UTA: Balauru – Dobrescu, Benga, Erico, Hoxxallari – Batha, P. Anton – R. Pop, Jobello, Stahl – Keșeru
Rezerve: Iacob – Maxim, Chindriș, Cascini, Aly, Negoescu, Otele, Postolachi
Antrenor: Ilie Poenaru

FCSB: A. Vlad – R. Boboc, Haruț, Bouhenna, Radunovic – Ad. Șut, Radaslavescu, Nikolov – Miculescu, I. Stoica, Oct. Popescu
Rezerve: Ducan – Dumiter, Tănasă, Morariu, Dulca, Oaidă, Musi, Rusu
Antrenor: Nicolae Dică

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed