Un nou scandal imens între Shakira şi Pique! Ce va fi obligat să facă fundaşul Barcelonei: Nu mai are nicio şansă / Foto

Un nou scandal imens între Shakira şi Pique! S-a aflat ce va fi obligat să facă fundaşul Barcelonei. Nu mai are nicio şansă să scape. Fotbalistul nu poate scăpa de fosta sa parteneră de viaţă, deşi cei doi s-au despărţit de luni de zile.

Gerard Pique ar putea fi obligat să poarte numele fostei sale partenere de viață pe tricoul de joc.

Un nou scandal imens între Shakira şi Pique!

Totul pleacă de la parteneriatul de peste 300 de milioane de euro pe care Barcelona l-a semnat cu Spotify. Datorită acestui angajament, Barcelona a purtat în premieră, pe tricoul de joc, logo-ul celebrului rapper canadian Drake. Bufnița este simbolul brand-ului său, iar cântărețul a devenit primul artist din istorie care ajunge la 50 de miliarde de stream-uri pe Spotify.

Acum, Shakira ar putea fi următoarea artistă care ar putea apărea pe echipamentele celor de la Barcelona. Jurnalistul Moises Llorens a dezvăluit că între clubul catalan și cântăreața columbiană ar exista deja o înțelegere.

Shakira este pe cale să-și lanseze noul single „Monotonia” și a stârnit deja mai multe speculații prin faptul că ar reflecta despărțirea ei de Gerard Pique după 11 ani. Cotidianul „El Espanol” deja a titrat: „Barcelona plănuiește reuniunea Shakirei cu Gerard Pique”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed