Anunţul momentului despre Simona Halep! Capitolul la care este peste Federer și Nadal. Ronaldo, lider absolut

Simona Halep a reușit să-i devanseze pe Roger Federer și Rafael Nadal într-un top al sportivilor cu cel mai bun potențial comercial. De departe, Cristiano Ronaldo este lider în clasamentul realizat de jurnaliștii de la Sportspromedia.

Jurnaliștii au făcut o analiză foarte bine documentată și spun că portughezul are cel mai mare potențial de marketing. Pe următoarele două poziții sunt Serena Williams și Lewis Hamilton.

În topul primilor 50 de sportivi se regăsește și Simona Halep. Aceasta este pe locul 15, înaintea unor jucători de top precum Nadal sau Federer. Emma Răducanu și Bianca Andreescu se regăsesc și ele în clasament, pe locul 12, respectiv 32.

Simona a adunat un scor total de 42,35, compus din 11,95 la forța brandului personal, 23,99 la audiență și relevanță și doar 6,4 din maximum 30 la aspectul economic.

Pentru a alcătui acest clasament, jurnaliștii de la Sportspromedia au luat în calcul mai multe criterii. Lista inițială a avut 700 de nume. Apoi în funcție de performanțele sportive, activități filantropice sau influența pe conturile de socializare, au rămas 120 de nume, apoi 50.

Cristiano Ronaldo conduce detașat în Top 50

Portughezul a depășit fără probleme nume sonore din sport precum Messi, LeBron James sau Tom Brady.  Pe lângă performanțele sportive pe care le are, Ronaldo are un potențial uriaș de marketing, fiind de altfel și sportivul cu cele mai mari încasări pe contruile de socializare.

Top 10 sportivi cu potențial comercial

1. Cristiano Ronaldo
2. Serena Williams
3. Lewis Hamilton
4. LeBron James
5. Lionel Messi
6. Naomi Osaka
7. Virat Kohli
8. Alex Morgan
9. Sam Kerr
10. Tom Brady

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed