Shakira, lovitură neașteptată pentru Pique. Fotbalistul nu are scăpare. Foto

Gerard Pique nu scapă de Shakira nici după despărțire. Barcelona a semnat un contract cu un nou sponsor, Spotify, iar jucătorii sunt obligați să poarte pe tricouri logourile diferitor artiști.

De asemenea, Shakira urmează și ea să semneze un contract cu aceeași firmă, negocierile fiind aproape încheiate. Astfel, în timpul unui meci, Gerard Pique va fi obligat să poate un tricou cu logo-ul artistei, scriu cei de la Marca.

La derby-ul cu Real Madrid, jucătorii Barcelonei au purtat logo-ul cântărețului Drake, cel care a și pariat o sumă importantă pentru o victorie a catalanilor.

Gerard Pique și Shakira sunt în război

Cei doi au anunțat în această vară că se despart după 12 ani de relație, după ce fotbalistul i-a fost infidel. De atunci a început un scandal monstru, mai ales după ce fotbalistul s-a afișat cu nou iubită, Clara Marti.

Shakira și Pique se judecă în acest moment pentru custodia celor doi băieți. Artista vrea să-i crească în Statele Unite, în timp ce spaniolul dorește ca aceștia să locuiască în Catalunya.

”Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație. Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă. Este dificil să vorbesc, nu este o despărțire normală.

Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei, incredibil de dificil. Am încercat să ascund această situație de copiii mei. Am încercat să îi protejez pentru că aceasta este prioritatea mea în viață. Dar apoi, la școală, aud lucruri de la prietenii lor sau văd știri neplăcute pe internet și îi afectează.

Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat, dar nu, este real. Cum am zis, este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea”, a declarat Shakira, potrivit Mundo Deportivo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed