Nicolae Dică a fost făcut praf în direct: `Trebuie să dau eu ceva, nea Gigi, ca să plec?`

MM Stoica a dezvăluit că după meciul câștigat cu UTA, scor 2-1, antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică a intenționat să își dea demisia dar a fost întors din drum de Gigi Becali.

După rușinea din dubla cu Silkeborg, se zvonea că Becali intenționează să îl schimbe pe Dică, iar anunțul că antrenorul a fost cel care a intenționat să plece a uimit pe toată lumea.

Sfaturi pentru Nicolae Dică

Fostul internațional, Basarab Panduru l-a sfătuit pe Nicolae Dică să nu se mai ”joace” cu demisia că e posibil ca Becali să îi aprobe cererea într-o bună zi.

”Tu, Dică, atunci când ai venit aici şi ai acceptat, trebuie să fii pregătit, să ai un scut, să rezişti la presiune mare.

Şi trebuie să te lupţi, să ţii piept, şi mass-media, şi patron, oameni din staff, suporteri. Trebuie să fii tăbăcit.

Ce urmează pentru FCSB nu e uşor. Nu poţi să te saturi de ordine, ai venit aici, ai acceptat.

Totuşi, ca să şi glumim, i-aş zice lui Nic, i-aş da un sfat, să nu se mai joace cu demisia, că s-ar putea să i-o accepte altă dată”, a declarat Constantin Zotta, la Orange Sport.

”Şi Iordănescu şi-a dat demisia când credea că nu o acceptă! Nu? Da, dar te-a făcut în halul în care ai zis <<nu îmi mai trebuie niciun ban, trebuie să dau eu ceva, nea Gigi, ca să plec?>>.

<<Păi nu, trebuie eu să îţi dau>>, <<lasă, bre, nu îmi mai da nimic, că îţi dau eu, numai ca să mă laşi să plec, să nu mă mai terorizezi>>”, a completat Basarab Panduru, la Orange Sport.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed