Gigi Becali îl dă afară pe Nicolae Dică? Anunţ de ultimă oră al patronului de la FCSB: ‘Nu jucăm nimic, zero! Așa nu se mai poate’

Gigi Becali îl dă afară pe Nicolae Dică? Este un anunţ de ultimă oră al patronului de la FCSB. Umilinţa încasată în Conference League l-a scos din minţi pe latifundiarul din Pipera. După FCSB – Silkeborg 0-5 a ieşit mare scandal la vicecampioană.

Gigi Becali a criticat în termeni duri evoluţia băieţilor lui Nicolae Dică. Spune că nu-l dă afară pe antrenor, dar i-a dat un ultimatum.

Gigi Becali îl dă afară pe Nicolae Dică?

Gigi Becali spune că Nicolae Dică mai rămâne doar câteva săptămâni pentru a redresa situația. În caz contrar, milionarul se desparte de antrenor. „Nu mă simt nicicum după meciul de ieri. Pe Dică nu îl dau afară, dar pe mine mă deranjează că nu jucăm nimic. Nu vedeţi că nu jucăm nimic? Zero. Nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve.

Nicolae Dică trebuie în primul rând să facă echipa să joace. Asta trebuie să facă el în primul rând. Îi mai dau câteva săptămâni. Aştept 4-5 meciuri şi o să iau o decizie. El trebuie să facă echipa să joace.

Nici nu mai ştiu. În campionat nu îmi fac probleme. Sunt sigur că ajungem în cupele europene. Dar acolo ce facem? Ajungem în grupe şi la anul ca să ne facem de râs? Mie nu îmi convine asta. O să vedem ce e de făcut pentru că aşa nu se mai poate”, a declarat Becali, conform fanatik.ro.

Şeful FCSB vrea să se retragă din fotbal

În plus, Gigi Becali a anunţat din nou că vrea să se retragă din fotbal. „Dacă o să continuăm aşa, o să mă retrag din fotbal. Păi ce, sunt nebun să dau milioane de euro pe transferuri? Nu tată, vând ce pot în iarnă, scap de jucători şi aşa va fi retragerea mea din fotbal.

Încet, încet fac un pas în spate. Dau bani mulţi ca să fiu umilit în Europa. O să stau în banca mea, îmi văd de treaba mea”, susține latifundiarul, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed